Om oss

O.Hansen & Sønner AS ble et AS i 1988, med Olav Hansen, Kjell Ove Hansen og Lars Birger Hansen i ledelsen. I dag er det andre og tredje generasjon som driver familiebedriften.

Kompetanse

De ansatte i O. Hansen & Sønner AS har både utdannelse og erfaring innen faget, og flere har fagbrev som anleggsmaskinfører, fagbrev som mekaniker på tunge kjøretøy, fagbrev som yrkesjåfør, samt anleggsførerutdannelse.

Målgruppe og filosofi

Vårt høyeste mål og ambisjon er å være en foretrukket partner for våre kunder og ansatte, både lokalt og nasjonalt.

Vår målgruppe er storindustri innen metallproduksjon og offshoreindustri. O. Hansen & Sønner AS har en filosofi: ingen oppdrag er for små, men vi liker å ta på oss oppdrag som er utfordrende, som vi kan løse sammen med kundene.

Løsningsorienterte

Vi har fokus på å være løsningsorienterte, da de fleste av våre kunder har døgnkontinuerlig drift hele året. Vi er meget godt vant med, samt rigget for ukurante arbeidstider hverdag som helg. Vi er en forholdsvis stor operatør når det gjelder lossing og lasting bulkbåter.

Kompetanse

Målgruppe og filosofi

Løsningsorienterte

HMS

HMS

Vi har stor fokus på HMS, og mener bestemt at dette er meget viktig for å skaffe oppdrag framover, samt for å ha en stabil og god drift. Vi har tro på at dette vil være en av våre høyeste suksessfaktorer i framtiden.

Kontakt oss

Telefon: 48 32 4000
E-post: postmaster@o-hansen.no


Adresse:
Hydroveien 160, 4265 Håvik

Om oss

O. Hansen & Sønner AS leverer transport- og entreprenørtjenester på Karmøy og omegn. Vi har lang fartstid, og bred erfaring. En trygg og seriøs aktør, som vil sørge for at ditt oppdrag blir utført etter avtale.